Over de stichting

Truck Run
Hof van Twente

De start van de 1e editie van de Truck Run 2018

Op een prachtige dag in juni 2018 lag Willian Potman uit het pittoreske Markelo in één van zijn weilanden te staren naar de lucht. Hij kreeg het idee om een Truck Run te organiseren in de Hof van Twente. Zo gedacht zo gedaan, Willian trok de stoute schoenen aan en schreef in zijn maandelijkse column (op Maarkelsnieuws) een oproep! Deze oproep bracht veel met zich mee maar resulteerde uiteindelijk in het feit dat op 6 oktober 2018 de allereerste Truck Run Hof van Twente werd verreden.

Tijdens de Truck Run Hof van Twente nemen ruim 50 chauffeurs mensen met een beperking mee als bijrijder in hun truck voor een geweldige tocht door de gemeente Hof van Twente.

De Truck Run word feestelijk afgesloten bij De Kroon in Markelo met een discofeest en een artiest voor alle deelnemers, geen entree alles voor het plezier!

 

Wij zoeken sponsoren

Dit kunnen we als organisatie alleen maar aanbieden omdat we enorm veel steun krijgen van de chauffeurs en bedrijven, sponsoren, vrijwilligers, verkeersregelaars, gemeente Hof van Twente, politie Hof van Twente en de EHBO. Om veel redenen zijn wij dan ook op zoek naar sponsoren, wilt u een donatie doen? Dat kan natuurlijk altijd op ons rekeningnummer ten name van Stichting Truck Run Hof van Twente.

NL80 RABO 0354 7734 96